Yoga Overbetuwe

 

Al meer dan 25 jaar(!) een begrip voor allerlei vormen van Yoga.

Hoewel Yoga al meer dan vierduizend jaar oud is, is pas de laatste decennia Yoga in het Westen bekend geworden. Oorspronkelijk is het een systeem dat zowel de weg als het einddoel van de individuele mens, namelijk de ‘verlichting’ wijst.

De meesten die Yoga gaan beoefenen hebben daar een reden voor. Deze zijn uiteraard erg persoonlijk, maar de behoefte aan ontspanning staat vaak centraal. Bijvoorbeeld voor mensen met een (aankomende) burn-out of die anderszins een (te) druk leven leiden. Ontspanning is ook de sleutel om hyperventilatie te beheersen. Ontspanning wordt elke les geoefend. De laatste 15 à 20 minuten worden hier aan besteed. Een belangrijk verschil met sport is dat er bij Yoga prestatieloos wordt geoefend.

In de beoefening van Yoga is de drie-eenheid adem, beweging en ontspanning erg belangrijk.

Veel kan er worden verteld over wat Yoga is, maar het ervaren is veel belangrijker. Vandaar dat er altijd mogelijkheden zijn voor het volgen van een proefles.

 

Locatie:
De lessen in Elst worden gegeven in basisschool De Wegwijzer, onderdeel van De Zon aan het Forum in de nieuwbouwwijk  Westeraam. Voor de routebeschrijving kijk onder 'algemene info' .
Telefoon 06.201.55.966 (alleen in noodgevallen en tussen de lessen). 

U kunt zich aanmelden door op Aanmelden te klikken, of door in het menu, onder 'Algemene info' naar 'Aanmelden' te gaan.

 

Voor info zie de lestijdentabel of bel met Willem (06 - 201 55 9 66)

Inloggen beheerder

facebook